Kristallimalja äänirentoutusta Liikkeellä!

Su.26.8. Klo.13-14
La.6.10. Klo.13-14

Ohjaajana toimii Minna Katajamäki / Arotar Hyvänolonkeskus Rustiikista
Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Minnalle puh.040 7583766 / minna.katajamaki@arotar.fi

Tunnin hinta 15€

Äänirentoutus sopii kaikille. Kristalliäänimaljan sointi koskettaa syvintä olemustasi saaden sielusi hellästi värähtelemään. Äänen ja sen värähtelyn vaikutus on rentouttava, virkistävä ja tasapainottava ja ääni palauttaa ehtyneet voimavarasi ja vahvistaa kykyäsi parantua.

Kristalliäänimalja on terapeuttinen soitin, joka vaikuttaa hermostomme toimintaan ja rauhoittaa mielen. Äänellä on kyky auttaa kehoa parantumaan traumoista, kivuista ja stressistä.

Omalla äänellä hoitaminen perustuu eri kulttuurien ikivanhaan perimään. Tässä äänihoitotekniikassa on elementtejä harmonisesta laulusta, joka pohjautuu gregoriaaniseen lauluun. Hoitaja tuottaa ääntä, joka hoitaa sinua samalla kun rentoudut mukavasti. Ääni on turvallinen ja lempeä, mutta samalla erittäin tehokas hoitomuoto. Ääni ulottuu sinne minne esimerkiksi kosketus ei yllä, syvälle alitajuntaan, mieleen ja sieluun. Äänihoito tuntuu miellyttävältä ja syvästi rentouttavalta, kuin hierottaisiin jokaista solua sisältä käsin.

Itse voit vain levätä. Saavu paikalle rennoissa vaatteissa, ota vesipullo mukaan. Ota mukaasi myös makuualusta, tyyny ja viltti. Äänirentoutuksen jälkeen on hyvä muistaa juoda vettä.

Huom: Liikkeeltä löytyy myös jumppa-alustoja ja vilttejä, ne eivät siis ole välttämättömät. Oma tyyny mukaan!

Henkilön Arotar / Hyvänolonkeskus Rustiikki kuva.