Ilmainen kuntosalitutustuminen - vinkkaa kaverille!

Pidän Liikkeellä ilmaisen salilaitteiden / välineiden esittelyn maanantaina 29.6 klo.17.00 - 18.30 ja torstaina 2.7 klo.10.30 - 12.00. Rajoitettu määrä mahtuu mukaan, ilmoitappa itsesi ja kaverisikin ja vinkkaa tutuillekin :)

Ajan puitteissa voit saada jotain muutakin kivaa "ekstra tietoa" treenauksesta ja saliharjoittelusta! Jos et vielä ole Liikkeen jäsen niin saat kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson. Tervetuloa!

Terkuin Kata
 
-------------------------

 
Ilmainen ravitsemusluento la.25.7 klo.10.30
Mukaan mahtuu 30hlö, ilmoittaudu asiakaspalvelussa!

 
Oletko kyllästynyt siihen että aina turvottaa? Tai närästää? Päänsärkyä? Alakuloisuutta ilman syytä? Väsymystä? Iho-oireita? Vatsaoireita? Nukutko huonosti? Kärsitkö makeanhimosta?

Tule kuulemaan, mistä suuri osa oireistamme johtuu, ja mitä niille voi tehdä. Kuulet myös, miten voit parantaa vointiasi elämäntapoja ja ravintotottumuksia muuttamalla, hoitamalla suolistoasi ja turvaamalla ravinteiden saannin ravintolisien avulla. Luennon lopuksi esitellään ravintolisiä.


Luennon tulee pitämään Janika Ahopelto Seinäjoen Motivation PT Studiolta. Saat mukaan yksinkertaisia työkaluja terveytesi kokonaisvaltaiseen parantamiseen. Luento on täysin ilmainen. 
 
Tervetuloa! :)
 --------------------------


-----------------


Voita 100€:lla treeniaikaa!

Upeiden treenipuitteiden lisäksi löydät meiltä LiikeShopista kattavasti lisäravinteet ja muut tuotteet treenin ympärille. :)KESÄKAMPANJA: Jokaisesta 10€ arvoisesta kertaostosta LiikeShopissa saat yhden arpakupongin ja täten askeleen lähemmäs 100€ treenibonuksen voittoa. (20€ tuote=2 kuponkia jne.) Kampanja-aika: 5.6.-31.7.2015, ma-su klo 04.30-24.00 kuten kuntosali ja Shopkin :) HUOM! Jos osallistut ns. kylmäsaliaikoina, kirjoita ostokuittauslistaan nimesi perään "arvonta".

Liikkeellä nähdään! :)


-----------------------------

Ja vielä kirsikkana kakun päällä.... Suksi suolle!

Seuraavat treenit eivät ole meidän järjestämät, mutta mukavaa erilaista "asiakkaidemme puuhastelua" ;) Ja hyvää vastapainoa perinteisille lajeille! Pientä kesäextraa :)

SUO JUOKSU HARJOTTELU
 
SUO JUOKSU TREENIT KESKIVIIKKOISIN POLLARIN AMPUMARADAN TAKANA OLEVALLA PIENELLÄ SUOLLA

TREENIT ALKAVAT KE. 27.5., TÄMÄN JÄLKEEN JATKETAAN AINAKIN
10.6., 24.6., 8.7.,15.7., 29.7., 12.8., 26.8.

KOKOONTUMINEN ON AMPUMARADAN TIELLE KELLO 17.50
HARJOITUKSET KESTÄVÄT   1H – 1.5H
 
HARJOITUS ON:
TURVALLINEN, HAASTAVA, HAUSKA, TEHOKAS, KAIKILLE SOPIVA
 
Sitten tehdään ilmeisesti syyskuussa, "suo-maraton"
Ei nyt kuitenkaan niin pitkänä, mutta 2 - 2,5h yhtäjaksoista juoksua, omien
voimien mukaan.

TULE TUTUSTUMAAN