Yrityspalvelut

Menestyvän yrityksen takana on hyvinvoiva henkilökunta!

Säännöllinen ja hyvin järjestetty liikunta tuo mukanaan suuria etuja yrityksellesi-

Säännöllisellä liikunnalla on tutkitusti positiivinen vaikutus työntekijöiden terveyteen, hyvinvointiin ja työssäjaksamiseen. Terveemmät ja energisemmät työntekijät voivat paremmin ja tekevät yritykselle parempaa tulosta. Työntekijät ovat yrityksen tärkein pääoma ja voimavara, joista kannattaa huolehtia! Tässä Liikunta -ja hyvinvointikeskus Liike Oy haluaa auttaa yritystäsi.

Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluja kaikille. Laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme löytyy tunteja jokaiseen makuun, lisäksi laadukas kuntosalimme palvelee jäseniämme joka päivä klo. 05 – 24.

Tarjoamme yrityksille eri pakettivaihtoehtoja, jotka voivat sisältää mm. erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, kuntotestausta, yritystunteja, sekä henkilökohtaista kunto- ja voimaharjoitteluohjausta. Palveluvalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Räätälöidään yhdessä teidän henkilökunnallenne sopivimmat vaihtoehdot.

Tyky -toiminta

Viime vuosina yritysten kiinnostus työntekijöiden aktiiviseen liikkumiseen ja sen tuomaan hyötyyn on kasvanut. Tutkimusten mukaan yritys hyötyy niin terveydellisen hyvinvoinnin kuin taloudellisen menestymisen kautta siitä, että työntekijät ovat työkykyisiä: hyvässä kunnossa ja tavoittelevat terveitä elämäntapoja.

Me Liikunta – ja hyvinvointikeskus Liikkeellä haluaisimme olla mukana liikuttamassa juuri teidän työyhteisöänne ja auttaa työyhteisöänne voimaan entistä paremmin.

Järjestämme erilaisia Tyky – tunteja ja esittelemme keskuksemme palveluja. Voimme järjestää kuntotestausta (sis.esim. Cooperin- ja lihaskuntotestit, kehonkoostumusmittaus sekä yhteenveto ja treeni/ravinto-ohjeet yms.) Lisäksi järjestämme työyhteisöille ohjattuja yritystunteja.

Ottakaa meihin yhteyttä niin räätälöidään teidän työporukallenne sopiva paketti!

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse katariina@lhk-liike.fi ja kertoa millaisista palveluista olisitte kiinnostuneita ja yrityksenne työntekijämäärän.