Liikkeellä tapahtuu syys-lokakuussa ennätyksellisen paljon! Omakin pää on mennä kaikesta pyörälle, joten tein pienen muistion Pienryhmävalmennusta ja tarjousta on nyt monenlaista, taatusti jokaiselle jotakin!

Ja tästä vielä puuttuvat tuntiuutuudet ja ohjelmistoon palautuneet lajit, kurkipa siis myös tuntikalenteria Hyödynnä tarjoukset, ilmoittaudu ryhmiin, tule treenaamaan! Jokaiselle jotakin, Liikkeellä nähdäänPIENRYHMÄVALMENNUSTA JOKAISELLE!
VALITSE OMASI :)

Koko alkusyksyn olemme tykittäneet täydellä tuutilla jos jonkinlaista ryhmää, valmennusta ja tarjousta. Tässä vielä kootusti kaikki ajankohtaiset ja vielä ilmoittamattomat ryhmät ja tarjoukset :)

 

SYYSKUUN LOPPUUN VOIMASSA
  • Postitse jaettu korttitarjous, 2kk50€(kun12kk) tai 3+1kk
  • -10% FysioValmennuksesta tai Katariinan LiikeValmennuksesta

19.9. HINNASTOON PÄIVITETTY JUNIOR-HINNAT
21.9. alkaa Katariinan Nuorten treeniryhmä ja 55+-vuotiaiden treeniryhmä,
27.9. alkaa PT Katariinan ja PT Paulan Pienryhmävalmennus
30.9. alkaa FysioKillin Kyykky / Maastaveto -kurssi
3.10. alkaen PT Miian pienryhmävalmennukset lokakuun tiistaisin!
  • Teemat jaoteltu eri kehonosille: selkä, jalat/pakara, rinta, vatsa/core, kädet. Nämä tarkempine kuvauksineen ilmaantuvat tuotapikaa tuntikalenteriin :) Lokakuun tiistait klo 19.30, kesto 75min/kerta. 25€/kerta tai 95€/kaikki.

7.10. TANSSILAUANTAI KLO 11-13
  • Sh'bam 30 + Lavis 30 + Sh'bam 30 + Lavis 30
Jäsenkortilla tunnit normaalisti, kortittomille 5€/30min tai 15€ / koko setti :) Tästäkin uutista pikapuoliin. 20.9. - 20.10. KEHONKOOSTUMUSMITTAUSTARJOUS 15€ / KERTA!
  • Kerran se vain kirpaisee mutta alkutilanne kannattaa mitata vaikka hirvittääkin. Nyt alkavan treeniprojektin päästyä vauhtiin, 4-6kk kuluttua on kiva katsoa mistä lähdettiin ja mitä kaikkea on saatu aikaan. Rohkeasti mittaamaan! Hyvää löytyy aina :) Mittaukset 15€ asiakaspalvelun aukiollessa. Jos haluat varata erikseen aamu/viikonloppuajan, tarjous 20€/kerta (norm. 25€/mittaus).


Takuulla löytyy jokaiselle jotakin! Tervetuloa treenaamaan, Liikkeellä nähdään :)