Kristallimaljoilla toteutettu äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto.

Äänihoito perustuu värähtelyyn. Itse asiassa kaikki, mikä liikkuu, synnyttää ääntä, kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Toisin sanoen kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella. Ääni on fysikaalinen ilmiö, joka kuljettaa sekä energiaa että informaatiota jossain väliaineessa. Tyhjiössä ääni ei kulje. Ääni on värähtelyä, ilmanpaineen vaihtelua ja kineettistä energiaa. Äänet kulkevat koko ihmiskehon lävitse vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin, värähdyttäen luustoa, kudoksia ja sisäelimiä.

Äänirentoutuksessa makoilet mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Instrumentit pitävät sisällään perusäänen lisäksi lukuisan määrän ylä-ääniä eli harmonisia ääniä, jotka luovat erityisen äänimaailman.

Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja.

Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita.

Äänirentoutus tehdään ryhmässä. Äänihoito sopii kaikille, raskaudesta on hyvä kertoa ohjaajalle.

Äänihoito rauhoittaa mielen ja syvärentouttaa kehon. Ääni palauttaa ehtyneet voimavarasi ja vahvistaa kykyäsi parantua.

Kristalliäänimalja on terapeuttinen soitin, joka vaikuttaa hermostomme toimintaan. Äänellä on kyky auttaa kehoa parantumaan traumoista, kivuista ja stressistä.

Itse voit vain levätä. Saavu paikalle rennoissa vaatteissa. Ota mukaasi makuualusta, tyyny ja viltti. Vesipullo on myös hyvä varata mukaan.

Äänirentoutuksen toteuttaa äänihoitaja Minna Katajamäki. Hän on valmistunut vuoden mittaisesta äänihoitajakoulutuksesta, kouluttajana Michael Schirmer. Koulutus on ainoa laatuaan Suomessa.

Osallistumismaksu 15€ (sis. Alv 24%)
KÄTEISENÄ

Ilmoittautumiset 0407583766.