Lempeät lajit ja kehonhuolto: Pilates, Voimajooga ja AamunStartti/LiikeHuolto - huomioita ja aikatauluja‏

Lempeistä, kehonhuollollisista lajeista tuntikalenterissa pyörivät tällä hetkellä Pilates, Voimajooga ja LiikeHuolto(ent. AamunStartti). Kehonhuollolliset, palauttavat treenit kannattaa muistaa sisällyttää viikko-ohjelmaan, etenkin jos haluat treenata kovaa ja tavoitteellisesti. Myös mieleen lempeämmillä lajeilla on lataava vaikutus.

 

NÄISTÄ LAJEISTA MUUTAMIA HUOMIOITA:

 

Pilates

On vakkaripaikallaan tiistaisin klo 17. Viime aikoina ja mahdollisesti tulevaisuudessakin, on sen paikka tilapäisesti siirtynyt tiistaina ensimmäisestä viimeiseksi, klo 20:een aikataulullisista syistä. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoitus kellonajan muutoksesta / muista tarkistaa tuntikalenteri viikoittain.

Myös ensi tiistain 3.12. tunti klo 20.

 

Voimajooga

On ollut nyt kiertävänä tähtenä tiistai/perjantai/sunnuntai-illoissa. Jatkaa edelleen tällä systeemillä, vastaisuudessa vuoroviikoin.

Kurki tuntikalenteria viikoittain :)

Seuraava Voimajooga huomenna perjantaina 29.11. klo 19.35

 

LiikeHuolto (ent. AamunStartti)

Tuntia lisätään myös iltaan joten nimi päivittyy :)

Tunnilla lisätään liikkuvuutta, venyvyyttä ja kehonhallintaa erilaisin kehonhuollollisin liikkein. Hyvää mieltä ja rentoutta, enemmän kuin perusvenytyksiä. Jatkossa pääosin vuoroviikoin aamussa ja illassa, tarkista tuntikalenteri!

Seuraava LiikeHuolto ke 4.12. klo 19.35Huollellen
Liikkeen poppoo